izdavanje-apartmana-Sutomore-MS-Nekretnine-1

Izdavanje apartmana Sutomore je već dugi niz godina jedna od najatraktivnijih ponuda.

Ovaj mali grad, smješten između Petrovca i Bara, ima dugu istoriju. Davne 1882. godine uz samu obalu pojavile su se prve kuće. Vremenom su zauzele čitavo Spičansko polje, a zatim se proširile i na okolna naselja – Rutke, Brca, Mišići… Početkom 20. vijeka Sutomore počinje da se razvija u turistički centar. Da bi sa preko 10.000 noćenja dnevno postala vodeća primorska destinacija.

Bistro, otvoreno more sa jedne i brdoviti šumoviti predeli sa druge strane pravi su raj za oči u kome možete uživati čak 260 sunčanih dana. Dok povoljan položaj saobraćajnica čini smještaj još privlačnijim. Naime, za samo 40-ak minuta Jadranskom magistralom kroz tunel Sozine stići ćete u Podgoricu. A odatle možete se upustiti u pravu ljetnju avanturu.

Zbog brojnih barova, restorana i noćnih klubova Sutomore je naročito privlačno mlađoj populaciji. Mada i stariji turisti, kao i porodice sa djecom rado provode svoj godišnji odmor ovdje. Zato ne sumnjamo da će mnogi za ljetovanje u Crnoj Gori 2020. godini izabrati ovaj prelijepi primorski gradić.

Zašto je izdavanje apartmana Sutomore veoma traženo otkriva vam u ovom blogu agencija za prodaju nekretnina, MS Nekretnine.

Izdavanje apartmana Sutomore pruža vam najljepše plaže

Počev od Jadranskog mora, preko stjenovitih kanjona, pa do čuvenih nacionalnih parkova – Crna Gora je zemlja nestvarne ljepote. Ipak, ono po čemu je nadaleko poznata jesu najljepše plaže. Jer, sigurni smo, da ne postoji osoba na svijetu koju šum talasa, miris mora i pijesak pod nogama ne čini srećnom.

izdavanje apartmana Sutomore MS Nekretnine 2

Upravo ovakvu dozu energije donosi glavna plaža u Sutomoru. Sitan, prijatan pijesak prostire se u dužini od 1.250 metara i širini između 30 i 40 metara. Tako da vrlo lako može da primi sve turiste željne odmora. Posebnu pažnju privlače plaže Centar i Korali, koje sa ponosom nose plavu zastavicu, kao dokaz izuzetne čistoće i kvaliteta.

Na centralnu plažu nadovezuje plaža Zlatna obala. Baš kao što joj naziv kaže krasi je kristalno more i prelijepo šetalište cijelom dužinom obale duge 850 metara. Sa druge strane od glavne plaže na oko 300 metara proteže se Maljevik. Za razliku od drugih, ova plaža je šljunkovita i predstavlja oličenje netaknute prirode. Važi za jednu od atrakcija sportskog ronjenja.

Ukoliko krenete put Bara tu je nezaobilazna Crvena plaža. Naziv je dobila po izrazito crvenoj boji pijeska, tj. kamenih oblutaka, kojima su prekriveni obala i morsko dno. Dok gusta borava šuma, u čijem se zaleđu nalazi, čini dodatni dekor za savršeni dan.

Izdavanje apartmana u Sutomoru omogućava vam da se upustite u otkrivanje novih predjela

Opuštajući zvuk talasa, blagi povjetarac sa pučine i topli sunčevi zraci koji vas miluju po licu jesu sinonim za uživanje. Međutim, izdavanje apartmana Sutomore nudi mnogo više. U neposrednoj blizini, na nadmorskoj visini od 230 metara, uzdiže se čuvena Haj-Nehaj tvđava. Sagradili su je Mlečani u 15. vijeku.

Zidine koje se stapaju sa stijenama, nisu narušile zadivljujući pogled na ovu impozantnu tvđavu koju možete uočiti još sa magistralnog puta. Iako je sa 3 strane sasvim nepristupačna, dovoljna je jedna strana i uzani put koji će vas odvesti do glavnog ulaza, sa obilježjem Mletačke Republike – krilatim lavom. A odatle se pruža pogled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

izdavanje apartmana Sutomore MS Nekretnine 3

Na njenoj najvišoj tački, nalazi se crkva posvećena svetom Dimitriju. Sazidana je prije same tvrđave, u 13. vijeku. Ono što je karakteristično jeste da predstavlja spoj dvije vjeroispovjesti: pravoslavne i katoličke.

Ukoliko i vi želite da otkrijete čari Sutomora i njegove okoline kontaktirajte MS Nekretine. Dugogodišnje iskustvo i profesionalni tim za nekretnine u najkraćem roku pronaći će apartman kakav želite. Dok za turiste koji se zaljube u prirodne ljepote ovog kraja, tu je prodaja placeva na primorju ili, pak, mogu da izaberu već izgrađenu opciju, kao što je prodaja stanova na primorju.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Compare Properties

Uporedite (0)