prodaja-stanova-Budva-MS-Nekretnine-1

Prodaja stanova Budva je jedna od najtraženijih među nekretninama u Crnoj Gori.

Kupovina stana je najradosniji trenutak. Nakon godina i godina života pod zakupom, konačno su se stekli uslovi da uživate u sopstvenom domu.
Međutim, mnogi od nas se ne zadržavaju zauvijek u svom prvom stanu. Proširenje porodice, preseljenje ili, pak, neki drugi razlog namjeću sada sasvim drugačije pitanje: “kako brzo prodati nekretninu”.

Imajte u vidu da je u pitanju kompleksni posao. Baš kao i kupovina, tako i prodaja zahtijeva detaljno planiranje, pa i istraživanje tržišta kako biste postigli najbolju cijenu za svoj stan.

Zbog toga vam agencija za prodaju nekretnina MS Nekretnine ukazuje na prednosti koje donosi prodaja stanova Budva.

Zašto je prodaja stanova Budva uvijek dobar izbor?

Prodaja stanova na primorju Crne Gore oduvijek je privlačila pažnju. Među prelijepim primorskim gradovima naročito se izdvaja Budva.

 

Ova crnogorska metropola opravdano nosi titulu grada koji nikada ne spava. Te ne čudi što važi za atraktivnu turističku destinaciju. Dok su prijatna klima, raznovrsna istorija, mnoštvo kulturnih događaja i konstantni razvoj privrede učili Budvu idealnim mjestom za život.

Naime, u preko tri hiljade godina starom gradu smešteni su najbolji mediteranski restorani, muzeji sa bogatom riznicom, akademija znanja, sportski centri, najmoderniji shopping molovi…
Ipak posebnu draž daju brojne manifestacije. Počev od uvijek spektakularnog dočeka Nove godine na glavnom trgu i Božićne pjacete, preko nadaleko poznatog majskog Karnevala i Festivala piva, pa do fešti na plaži i centralnog muzičkog događaja – Sea Dance.

Za ljubitelje šetnji, tu je Stari grad. Bedemi dugi oko 1 km vode do Citadele. Upravo sa ove tvrđave pruža se nevjerovatni pogled koji iznova oduševljava kako posetioce tako i starosedeoce.

Prodaja stanova Budva garantuje najljepše plaže

Ono zbog čega je prodaja stanova Budva posebno zanimljiva jesu najljepše plaže crnogorskog primorja.

Budvanska rivijera ima čak 11 plaža koje nose plavu zastavicu. Najveća je Jaz sa 1.200 metara dužine. Kombinaciju šljunka i pijeska dodatno naglašava bujno rastinje, a prozirna, čista morska voda poziva da joj se prepustite.

Zatim, tu je i čuvana plaža Kamenovo. Krasi je pjeskovita obala, kao i morsko dno, koje daje tirkizni ton vodi. Dok položaj na jugoistoku pruža najduže zalaske sunca.

prodaja stanova Budva MS Nekretnine 3

I u blizini Starog grada nalaze se 2 prelijepe plaže. Ričardova glava ime je dobila po glumcu Ričardu Vidmarku koji je ovdje 1963. godine snimao film “Dugi brodovi”. Pjeskoviti Mogren nazvan je po španskom moreplovcu Mogriniju, koji se na nju iskrcao nakon brodolama.

Kako najsigurnije prodati stan u Budvi?

Prodaja stanova u Budvi bez ovlašćene agencije je rizična. Zato, čitav posao prepustiti agenciji MS Nekretnine.

Naš stručni tim čine visookoobučeni agenti koji imaju dugogodišnje iskustvo. Tako da su odlično upućeni u sve uslove koji vladaju na tržištu nekretnina. Takođe, poznaju cjelokupnu zakonsku regalutivu. Pa možete biti sigurni da ćete izbjeći bilo kakav problem sa dokumentacijom prilikom sklapanja kupoprodajnog ugovara.

Visok nivo profesionalnosti i brzina obavljanja posla izdvajaju agenciju MS Nekretnine u šta su se uvjerili i brojni zadovoljni klijenti.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Compare Properties

Uporedite (0)